FullSizeRender

Pris

Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms. 
 
Vid eventuella prisändringar i webbutiken gäller det pris som är aktuellt vid din beställning. 
Jag reserverar mig mot ev. slutsålda varor och meddelar dig som kund om detta sker. 


Leverans/Leveranstider

Jag tar inget ansvar för Postens/Schenkers leveranstider. 

Om varan skadas/försvinner under transport från Lillebo Design, till dig som kund är Lillebo (betalnings) ansvarig. Om varan skadas/försvinner under transport till Lillebo är du som kund (betalnings)ansvarig.

Leveranstiden för beställningsvaror ligger på 7-10 vardagar. Oftast ggår det snabbare

 
Reklamationer

Konsumentköplagen ger dig möjlighet att reklamera en vara om den visar sig varit felaktig vid leveranstillfället. För att reklamationsrätten skall gälla är det viktigt att reklamationen görs inom skälig tid från det att felet upptäckts, meddela oss därför alltid så fort som möjligt.


Exempel för reklamation:
Knappar som lossnar
Sömmar som går sönder


Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Jag förbehåller mig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Jag förbehåller mig rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Jag kommer EJ lösa ut paket mot postförskott.

Specialbeställda saker som  har specifik egen prägel.är det ingen bytesrätt på!Produktinfo:

Angående färgåtergivningen på bilderna försöker jag till det yttersta att exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framför allt mellan olika bildskärmar och inställningar.


Leveranssätt:

Dina varor paketeras i mailingbags och skickas med posten varubrev. 
Vid beställningar över 1000 kr är det fraktfritt inom Sverige. 
Betalningar som görs via Swish, ska göras omgående.